Motivul Wall Emulsie Paint purtători

- Oct 26, 2017-

1, sunt probleme în acest proces: deoarece decor de birou este un costum publice, din cauza mare cantitate şi calitate slabă. Vopsea lucrătorilor în procesul de a nu în conformitate cu chit în peretele nivelare, doua oară Putty şi două ori grund, vopsea, dar direct peste chituri nivelare, un grund şi strat de acoperire superior. Acest lucru va duce la peretele de bază nu este ferm, după o perioadă de timp, partea de jos este uşor de a pierde, puţină forţă externă va cădea off.

2, aer de interior umiditatea: viteza de decorare este foarte rapid, astfel încât peretele de apă nu sa evaporat complet pentru a ucide pe stabilit în. O altă persoană expirat în gazul conţine o mulţime de vapori de apă, vapori de apa si peretele de vopsea latex combinate cu forma naturala o vopsea emulsionată umed, mai critică este suprafaţa peretelui vopsea latex este un strat de vopsea de film, nu respiră. Astfel încât peretele încet a început să blister sau perete mucegăit, naturale va cădea de pe piele! În sezonul ploios, peretii sunt transpiraţie şi apa uzată este mult mai grava. Prin urmare, este mai mult recomandat ca proprietarii în condiţii economice care să permită alegerea sănătos şi în condiţii de siguranţă funcţională pulbere uscată de acoperire, cum ar fi materiale de perete carbon activat.

3, calitatea materialelor nu are întrebarea: pentru că este ţinută publice, calitatea nu trebuie să fie greu de mulţumit, prin urmare, foreman turn va vopsea de calitate pentru a transporta pe turn, economiseşte costul, va economisi bani pentru a pune în buzunarul propriu!