Tratamentul umed de suprafaţa peretelui

- Oct 26, 2017-

Primul: peretele cu tapet. Aceste ziduri umede, tapet va apărea deformare, deformare şi modificări de culoare şi alte fenomene. Mică parte a recomandat înlocuirea întregului perete de tapet. Diferenta de culoare tapet noi şi vechi este foarte evident, timp de utilizare tapet este prea lung, poate nu chiar acelaşi tapet de culoare nu pot cumpara, aceeasi culoare poate fi, de asemenea, diferenta de culoare. De aceea, se recomandă că proprietarii Vand cel mai bine o singură dată imaginea de fundal, înlocuire peste tot. sau direct, fără tapet, alegerea toată casa damp proof vopsea funcţionale, ca nu cumva perete umed.

Al doilea tip: latex vopsea de perete. Emulsie vopsea perete umed predispuse la gol tobe, praf, mucegai lung pete, şi aşa mai departe, noi ar trebui să fie în tratament, loc umed cu o lopată şi apoi racla Chit, perie grund şi perie pardesiu. Noi ar trebui să urmeze strict metoda de construcţie şi cerinţa de construcţie de latex vopsea atunci când revopsire vopsea emulsionată. Culoarea de perete pentru a evita culoarea de perete suprafaţă, doar peretele întreg pentru a vopsi din nou, în cazul în care este de culoare albă metope pot ocupa poziţia umede.

Al treilea tip: metope baie. Toaleta este cel mai predispus la scurgeri. Plafonul de toaletă este, de obicei, catarame de aluminiu, astfel încât nu vă faceţi griji. Chilei oţel lumina din tavan este, în general, 0,8 cm hohote, chilei metalice uşoare materiale achiziţionate prin canalele obişnuite nu sunt corodate de uşor. Peretele din baie a devenit mai închisă şi chiar înnegrit după ce piesele sunt umede. Serii mici pentru a reaminti ţiglă după culoare umedă va fi profund, dar nu se va schimba culoarea, umed gresie si faianta ar trebui să fie o eroare vizuala, gresie si faianta dupa culoarea originală va fi restaurat.