Istoria noastra

OUSILONG, cu cea mai veche baze de cercetare și dezvoltare a plafoanelor metalice din regiunea Eurasia, este prima care implementează strategia de brand în domeniul tavanelor metalice.

În 1999: Guangzhou Ousilong Tehnologie de constructii., Ltd. A fost fondată în Guangzhou, China, specializată în rezidențiale & comerciale de metal Ceiling.

În 2001: OUSILONG a obținut certificarea sistemului de management al calității ISO9001; și a mers pe piața internațională.

În 2004: OUSILONG a introdus pentru prima dată echipamentul personalizat de prelucrare a panourilor din aluminiu din Germania și a fost înființat un atelier de tavan din aluminiu non-standard.

În 2005: OUSILONG a lansat un plafon artistic.

În 2006: a fost construit atelierul de echipamente electrice, care a marcat OUSILONG a intrat în domeniul plafoanelor integrate.

În 2007: OUSILONG a fost primul care a semnat un acord de cercetare și dezvoltare în cadrul întreprinderii europene.

În 2009: a fost construit parcul industrial OUSILONG. Este cea mai mare bază de producție a tavanelor metalice din China până acum.

Fabrica noastra

Înființată în 1999, Guangzhou Ousilong Building Technology Co, Ltd. a crescut într-un faimos și scară mare producător de tavan metal cu eforturi de peste 10 ani, care este situat în Guangzhou, prosperă Pearl River Delta din China. Parcul industrial Ousilong dispune de un atelier de panouri din aluminiu monobloc, un atelier de tavan pătrat, un atelier de plafon liniar, un atelier de accesorii pentru tavan și un atelier de echipamente electrice, care acoperă în total o suprafață de peste 50.000 M2. Este cea mai veche mare bază de producție a plafoanelor metalice din regiunea Eurasia, până acum numai cine poate produce în mod independent plafoane rezidențiale pentru plafoane comerciale și echipamente electrice pentru plafoane integrate.

Calitatea creează fiabilitate. A introdus linia automată de acoperire a rolelor și linia de compunere termică continuă din Germania, bazată pe "Southwest Alu" - Nr. 1 Alu în China, acoperirile Akzo Nobel din Olanda și completate cu filmul LG Korea, promovăm "OUSILONG" tavane metalice cu tehnologie de înaltă calificare. La începutul anului 2005, am marcat triumfător în domeniul tavanelor metalice integrate, bazându-ne pe anii de experiență în cercetare și dezvoltare în plafoane. Luminile LED, încălzitor, ventilator și difuzor, toate sau o parte dintre ele sunt combinate din punct de vedere științific și frumos în tavan din aluminiu ca plafon integrat. Întregul sistem răspunde diferitelor nevoi.

Până în prezent, OUSILONG a trecut ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, GB / T28001-2001, SGS Test și a fost distins cu titlul de China Famous Brand, China Excelentă produs de tavan, Top 5 branduri de plafoane rezidențiale, Top 10 Mărcile de plafoane comerciale și etc În plus, suntem vice-președinte al ramurii de tavane metalice din China Building Decorare de asociere.

În mod constant bazat pe orașe mari și mijlocii, OUSILONG a dezvoltat aproximativ 500 de povești și agenți direcți. În străinătate, produsele noastre au fost exportate în Orientul Mijlociu, Rusia, Europa, America de Nord și alte țări și regiuni. Scopul nostru este să oferim cele mai bune produse și servicii partenerilor și să creăm un viitor câștigător.

OUSILONG ia întotdeauna "îmbunătățirea mediului de viață uman" ca datorie proprie, dedicând inventarea tavanelor de aluminiu ecologice și a altor produse noi. Cu filosofia orientată spre oameni și bună-credință, în virtutea influenței mărcii OUSILONG, a rețelei de vânzări și a capacității de cercetare și dezvoltare, vom lansa în mod durabil mai multe produse de siguranță, economisire a energiei, ecologice și la modă pentru a satisface toate nevoile clienților.

Pentru a fi Top 1 în câmpurile integrate de plafoane metalice din China, OUSILONG este pe drum și în apropierea vârfului. Un imperiu mai puternic, orientat spre client, ecologic și inovator se află în curând în creștere. Încurajați cu căldură parteneri din întreaga lume să vă alăturați și să vă împărtășiți cu noi, pentru a crea împreună un frumos mâine!

Produsul nostru

Parcul industrial Ousilong dispune de un atelier de panouri din aur monolit, un atelier de tavan pătrat, un atelier liniar de tavan, un atelier de accesorii pentru tavan și un atelier de echipamente electrice, care acoperă în total o suprafață de peste 50.000 M2.

Este cea mai veche mare bază de producție a plafoanelor metalice din regiunea Eurasia, până acum numai cine poate produce în mod independent plafoane rezidențiale pentru plafoane comerciale și echipamente electrice pentru plafoane integrate.

Certificatul nostru

ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, OHSMS18001, GB / T28001-2001, SGS Test, CE, SONCAP

Piața de producție

OUSILONG a dezvoltat aproximativ 500 de povești și agenți direcți. În străinătate, produsele noastre au fost exportate în Orientul Mijlociu, Rusia, Europa, America de Nord și alte țări și regiuni. Scopul nostru este de a oferi partenerilor cele mai bune produse și servicii și de a crea un viitor câștigător.

Serviciul nostru

Guangzhou Ousilong Building Technology Co.Ltd este unul dintre producătorii profesioniști care se specializează în panoul de perete din aluminiu, plafonul tavan, plafonul de plafon, plafonul grilei, plafonul ecranului etc.

Serviciul nostru de avantaje:

1. Avem propria noastră echipă de dezvoltare și proiectare, care asigură propriile noastre produse tehnologice și inovatoare pentru clienți!

2. Pentru orice client care ne trimite eșantioanele, vom proiecta și dezvolta mai bine bazate pe eșantion. 3. Pentru fiecare client, vom alege cel mai potrivit material pentru produsele sale.

4. Putem, conform designului clienților, să facem eșantion cu taxă gratuită.

5. Suntem fabrică producător, așa că avem capacitatea de producție în masă.

Suport tehnic:

Am introdus succesiv echipamentul LFK numeric pentru controlul metalelor, mașinile de sudat MILLER cu arc cu arc argon și echipamentele japoneze de acoperire RANSBAG complet automate, toate avansate în lume. Adoptând foaia de aluminiu de înaltă calitate, agentul german de pre-tratare HENKEL, acoperirile PVZ AKZO-NOBEL, PPG și Valspar, compania respectă strict cerințele în sistemul de management al calității ISO9001-2008 pentru a aduce calitatea produselor până la standardul de control intern al AAMA2605-98

Superioritate de calitate:

OUSILONG insistă mereu asupra calității de top, folosind "Southwest Alu" - No.1 Alu în china și german Alu importat, adoptă tehnica de prelucrare internațională cea mai sofisticată și inspectând fiecare lot de mărfuri controlul cel mai strict pe fiecare pas creează o calitate superioară.

Avantajul managementului:

OUSILONG este una dintre cele mai vechi întreprinderi de plafon din metal care a introdus sistemul de management al calității ISO. Avem echipe de management și producție de primă clasă, asigurând rădăcina de supraviețuire a unei întreprinderi excelente - calitate.

Tehnologie remarcabilă:

OUSILONG ia întotdeauna inovația tehnologică ca și misiune proprie și crearea unui spațiu de viață sănătos ca scop. Detinem aproximativ 100 de tehnicieni de rang înalt și am semnat un acord de cooperare de cercetare-dezvoltare în tavan cu o întreprindere europeană care lansează noi meserii și dezvoltă în mod constant noi produse hightech.

Proiectare principală:

O echipă puternică de design face un răspuns rapid la informațiile despre piață, previzionează tendința pieței și dezvoltă continuu o masă de produse decorative de vârf și noi.